Tietoja

Nygårdsin maalaisromantiikkaa huokuvat tilat tarjoavat erinomaisen miljöön monenlaisiin tapahtumiin. Rakennuksen ympärillä avautuu upeat piha-alueet sekä maalaisidylli.
Nygårdsin tilat koostuvat 200 vuotta vanhasta Päärakennuksesta, 100 vuotta sitten rakennetusta graniittiseinäisestä navetasta sekä sen yläpuolisesta vintistä sekä puron varrella olevasta saunasta.

Päätalossa on tilaa jopa 100 henkilölle ja päätalon yhteydessä on iso osittain katettu terassi.

Tanssivintti on navetan yläkerrassa sijaitseva kevät, kesä ja syyskäyttöön sopiva tila. Ruokailemaan mahtuu jopa yli 90 henkeä. Tila on upea ilman koristeluitakin, koristella toki saa.

Alakerran Kivitasku on päärakennuksen tapaan ympärivuotiseen käyttöön sopiva ja persoonallinen tila. Kivitasku sopii erinomaisesti juhlien illanviettoon, kokouksiin, syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin jne.


Nygårdsin pihapiiristä löytyy lisäksi myös tunnelmallinen sauna puron varressa!


Monipuoliset tilamme mahdollistavat monet eri tilaisuudet. Esimerkiksi hää ja yritystilaisuuksissa ruokailu monesti toteutetaan päärakennuksessa tai sen isolla terassilla jonka jälkeen ilta jatkuu Tanssivintissä ja Kivitaskussa vaikka 02.00 saakka.
Suunnitellaan yhdessä tilaisuudestasi täydellinen!